Ilta Sanoma

Malte Strömwall kuritti maaleillaan Jokereita.

Malte Strömwall loisti Jokereita vastaan. Tässä hän on arkistokuvassa KooKoon paidassa. Kuva: Martti Kainulainen, emeritus

Jokerit hävisi KHL:ssä vieraskaukalossa Minskin Dinamolle 3-5. Tappio oli liigan länsilohkon kärkijoukkueisiin kuuluvalle Jokereille toinen peräkkäin.

Dinamo johti toisessa erässä 2-0, kunnes Nicklas Jensen toi osumallaan Jokerit maalin päähän. Teemu Turunen tasoitti päätöserän alussa 2-2:een, mutta sitten aiemmin SM-liigassa KooKoon paidassa loistanut ruotsalaishyökkääjä Malte Strömwall iski Dinamolle kaksi maalia. Jokerien Henri Ikonen kavensi kolmannessa erässä vielä 3-4:ään.

Dinamon Strömwall teki ottelussa hattutempun eli kolme maalia.

Jokerit kohtaa seuraavaksi maaottelutauon jälkeen kotijäällään puolentoista viikon kuluttua Moskovan TsSKA:n.