Kimi Räikkösen perhe saapui seuraamaan formulatähden uran viimeistä starttia Abu Dhabiin.

Minttu Räikkönen seurasi eturivistä aviomiehensä viimeistä F1-osakilpailua.

Minttu Räikkönen seurasi eturivistä aviomiehensä viimeistä F1-osakilpailua. Kuva: Roni Rekomaa

Formulatähti Kimi Räikkönen hyvästeli tänään F1-radat Abu Dhabissa, kun hän ajoi uransa 349:n ja samalla viimeisen kilpailun. Räikkösen uran viimeinen F1-startti päättyi harmillisesti keskeytykseen. Räikkönen keskeytti Abu Dhabin osakilpailun sen 27. kierroksella.

Lue lisää: Kimi Räikkösen uran viimeinen kisa päättyi surkeasti

Vaikka Räikkösen kilpailu sai surkean käänteen, tunnelma Abu Dhabissa oli silti kohdallaan. Räikkösen viimeistä kilpailua oli seuraamassa myös hänen puolisonsa Minttu Räikkönen. Minttu Räikkönen julkaisi omalla henkilökohtaisella Instagram-tilillään myös koskettavan kuvasarjan aviomiehensä kunniaksi.

Otoksissa pariskunta poseeraa kameroille ja vilkuttelee yleisölle. Kuvissa vilahtelevat myös pariskunnan lapset Robin ja Rianna, jotka olivat niin ikään mukana seuraamassa isänsä uran viimeistä kilpailua.

- Arrivederci, Minttu kirjoitti kuvatekstissään.

Minttu Räikkönen julkaisi myös useamman kuvan itsestään nauttimassa Abu Dhabin F1-varikon tunnelmasta. Minttu Räikkönen oli pukeutunut mustaan housupukuun. Kuvat oli napattu ennen Abu Dhabin F1-osakilpailun starttia,

- Viimeinen tanssi, Räikkönen kirjoitti kuvatekstissä.

Räikkösen, 42, uran viimeinen kilpailu sai surkean käänteen, kun Alfa Romeon jarrut pettivät ja suomalainen ajautui ratamuuria päin. Isku ei ollut kova, ja Räikkönen pystyi jatkamaan matkaa vielä varikolle.

Talli ei kuitenkaan saanut autoa enää takaisin radalle ja Räikkönen joutui kiipeämään pois autosta.

Vuonna 2007 maailmanmestaruuden voittanut Räikkönen ajoi urallaan ennätykselliset 349 F1-kisaa. Hän voitti 21 kertaa ja oli palkintopallilla yhteensä 103 kertaa.

dimanche 12 décembre 2021 21:18:00 Categories: Ilta Sanoma Viihde