Tervetuloa uusille TetraSys verkkosivuille.

Tämä on verkkoalusta joka toimii maksuttomana Suomi-tietopisteenä. Verkkoalusta on kehitteillä ja se on julkaistu 4.12.2015 versiona NorpaNet Alpha 0.9.5816.21851, FirebirdSQL 3.0 Rc1.

Tämä dynaaminen verkkoalusta, ja lähitulevaisuudessa siitä tulee myös interaktiivinen, madollistaa jo:
Tavoitteenamme on kehittää Suomalainen verkkoalusta…

... Suomalaisille
  • Helpottamaan paikallisen toiminnan ja kauppojen löydettävyyttä, edistää lähiostamista sekä Suomalaisten tuotteiden ja palvelujen ostamista.
  • Mahdollistamaan Suomalaisten tavarantoimittajien sekä palveluntarjoajien löytyminen ja nouseminen hakukoneiden hakutuloksissa.
  • Antaa kaikille mahdollisuus, myös yksityishenkilöille, tarjota palvelujaan ja jakaa mielenkiinnon kohteitaan luomalla esittelyprofiilin.
...Asiakkaille Suomen ulkopuolella
  • Helpottamaan Suomalaisten tuotteiden ja palvelujen löydettävyyttä, jotta voitaisiin helpommin nähdä mitä Suomessa on yleisesti tarjolla.
  • Mahdollistamaan yhteydenotto Suomalaisiin tavarantoimittajiin ja potentiaalisiin kumppaneihin suoraan, tai yhteydenottopalvelun kautta.

Tämä tarjoamamme verkkoalusta on myös sinun. Julkaisemalla alpha version halusimme antaa sinulle mahdollisuuden kertoa mielipiteesi, esittää kysymyksiä ja tehdä ehdotuksia jotka voidaan ottaa huomioon kehitystyössä: mitä sinä haluaisit nähdä täällä? Älä ujostele, vaan , kirjoita meille rohkeasti yhteydenottolomakkeen kautta tai liity alla utiskirjeemme postituslistalle!


Suomi sisu kantaa

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.