Lettujen valmistaminen on todella helppoa ja ne sopivat arkiseksi jälkkäriksi ihan kenelle tahansa. Myös gluteenille allergiset voivat valmistaa helposti gluteenittoman räiskäleet. Gluteeniton lettutaikina on ihan yhtä hyvä valmistaa kuin tavallinenkin taikina.
Alla olevaa ohjettamme seuraamalla valmistat maukkaat gluteenittomat letut.
Ainekset:
4 dl maitoa
1 kananmuna
1 tl suolaa
1 tl sokeria
2 dl gluteenitonta jauhoa
1 rkl oliiviöljyä
Ohje:
1. Sekoita kaikki aineet kulhossa.
2. Anna turvota noin 30 minuuttia.
3. Paista rasvassa letut kummaltakin puolelta.
4. Tarjoile haluamiesi täytteiden kera.
Vinkki! Jos haluat letuista suolaisia, voit jättää reseptistä sokerin pois.
Vinkki! Hyviä lettutäytteitä ovat muun muassa kermavaahto, Nutella, sokeri, hillo ja tuoreet marjat.
Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Henkilön .𝗖𝗼𝗻𝘀𝗲𝗶𝗹𝗹𝗲`𝗿𝗲 𝗧𝗵𝗲𝗿𝗺𝗼𝗺𝗶𝘅 | 𝗣𝗮𝗿𝘁𝗮𝗴𝗲 𝗱𝗲 𝗿𝗲𝗰𝗲𝘁𝘁𝗲𝘀 (@kls_cooking) jakama julkaisu
Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Henkilön 𝑴𝒂𝒓𝒊𝒐𝒏 (@bavardages_gourmandises) jakama julkaisu
Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Henkilön The Original Pancake Kitchen (@original.pancake.kitchen) jakama julkaisu
Artikkeli Gluteeniton lettutaikina on helppo valmistaa: tästä hyvät räiskäleet! julkaistiin ensimmäisen kerran sivustolla Uutisankka.com.