Ilta Sanoma

S-Pankin edellinen toimitusjohtaja lopetti työt toukokuussa 2022.

Riikka Laine-Tolonen on S-Pankin uusi toimitusjohtaja

Riikka Laine-Tolonen on S-Pankin uusi toimitusjohtaja Kuva: Markus Jokela/HS

S-Pankin hallitus nimitti uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Riikka Laine-Tolosen selvää S-Pankin tiedotteesta. Hän on toiminut aiemmin Danske Bankin henkilöasiakasliiketoiminnasta vastaavana johtajana.

S-Pankin hallituksen puheenjohtaja Jari Annala kertoo, että S-Pankin toimitusjohtajan tehtävä herätti runsaasti kiinnostusta.

- Pankeilla on merkittävä rooli suomalaisten sujuvan arjen ja taloudellisen hyvinvoinnin mahdollistajana, Laine-Tolonen toteaa.

- Pankin tavoite mahdollistaa vähän rahakkaampi huominen on erityisen innostava ja ajankohtainen juuri nyt, kun moni joutuu miettimään talousasioitaan enemmän nousevien kulujen ja korkojen takia. Olen hyvin iloinen, että pääsen johtamaan S-Pankin seuraavaa vaihetta, Laine-Tolonen jatkaa.

Annalan mukaan Laine-Tolosella on laaja-alaista ja syvällistä kokemusta pankki- ja varainhoitoliiketoiminnasta.

- Hänellä on vahvaa liiketaloudellista osaamista. Riikka on tehnyt monipuolisen pankkiuransa erityisesti henkilöasiakkaiden parissa ja hänellä on kaikki tarvittavat edellytykset johtaa 15-vuotiasta S-Pankkia kohti miljoonaa aktiivista asiakasta, sanoo Annala.

S-Pankin toimitusjohtajan hakuprosessi käynnistyi, kun edellinen toimitusjohtaja Pekka Ylihurula lopetti toukokuussa 2022. Laine-Tolonen aloittaa tehtävässään huhtikuussa 2023.

Lue lisää: S-Pankin toimitusjohtaja jätti tehtävänsä

Ilta Sanoma
lundi 31 octobre 2022 12:42:00 Categories: Ilta Sanoma Taloussanomat

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.