Ilta Sanoma

Suomalaistamma paransi puolella sekunnilla omaa Suomen ennätystään Breeders' Crownin välierässä.

Lara Bokon ja Mika Forssin yhteistyö tuotti taas voiton. Kuva syyskyyn alun Derbystoet-voitosta.

Lara Bokon ja Mika Forssin yhteistyö tuotti taas voiton. Kuva syyskyyn alun Derbystoet-voitosta. Kuva: TR Bild / Mikael Rosenquist

Huimalla menestyksellä ikäluokkalähtöjä läpi kahlannut Lara Boko pääsee yrittämään vielä yhtä suurvoittoa nelivuotiskauden lopuksi kahden viikon kuluttua Eskilstunan Breeders' Crownissa.

Välierävoiton tamma ravasi sunnuntaina Solvallassa näytöstyyliin raskaasta reissusta huolimatta. Sivutuotteena syntyi uusi Suomen ennätys 11,5a/2140 metriä.

-?Hevonen oli tänään todella hieno, mutta onhan se näyttänyt sen monta kertaa aiemminkin. Voimia jäi talteenkin. Ainoa vaaran paikka oli lähdössä kun laukkaavan takaa piti vaihtaa selkää. Sen jälkeen se halusi vain juosta, hovikuski Mika Forss myhäili voittajahaastattelussa.

Takarivin uloimmalta paikalta startannut Oraviston Talli Oy:n omistama tamma eteni ulkoratoja pitkin jo ensimmäisellä takasuoralla johtavan rinnalle. Keulahevosen vastarinta murtui hyvissä ajoin, eikä muistakaan ollut lopussa minkäänlaista vastusta.

Välierävoitto tuotti Lara Bokolle 200 000 kruunua, premiechansenin myötä finaalissa sillä on mahdollisuus 1,6 miljoonan kruunun eli noin 145 000 euron pottiin.

Timo Nurmoksen talli sai Lara Bokon ohella neljään finaalilähtöön myös kuusi muuta hevosta. Mika Haapakankaan Special Topmodel ja Katja Melkon High On Pepper selvityivät välieränelosina myös loppukilpailuihin.

Ilta Sanoma
dimanche 30 octobre 2022 20:56:00 Categories: Ilta Sanoma Ravit

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.