Ilta Sanoma

Kreikkalaisen salaatin ainekset saavat uunissa uuden ulottuvuuden.

Annos on kuin uunissa käynyt kreikkalainen salaatti, siis täydellinen syksyyn ja talveen.

Annos on kuin uunissa käynyt kreikkalainen salaatti, siis täydellinen syksyyn ja talveen. Kuva: Tuomas Kolehmainen

Uunifetapasta on pelastanut monesti kuumeiselta "Mitä tänään syötäisiin" -pohdinnalta. Versioita pastasta on monia, ja tässä tulee astetta kevyempi mutta takuulla vähintään yhtä herkullinen uunifetaohje.

Tällä kertaa fetan ja tomaattien joukkoon uunivuokaan lisätään kreikkalaisesta salaatista tuttuja oliiveja sekä vihreää paprikaa tai pieniä padron-paprikoita. Ne paahtuvat uunissa pehmeiksi ja makeutuvat sillä välin, kun ruoan makumaailmaa kirkastava punasipuli pikapikkelöidään.

Kun uunivuoan sisältö on hieman jäähtynyt, lusikoidaan sinne sipuli, tuoretta rucolaa sekä oreganoöljyä, joka syntyy sauvasekoittimella sekunneissa.

Katso ohje Sopasta!

Ilta Sanoma
mardi 25 octobre 2022 13:41:00 Categories: Ajankohtaista Ilta Sanoma

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.