Pannareiden makumaailma vie ajatukset tropiikkiin.
Pannareiden päälle ripoteltavat kookoshiutaleet voi paahtaa kevyesti pannulla. Kuva: Tuomas Kolehmainen
Tiesitkö, että porkkana ja kookos ovat loistava makupari? Ne yhdistyvät näissä pienissä pannareissa, jotka maistuvat takuulla vauvasta vaariin.
Kookosporkkanapannarit ovat tavallista terveellisempiä, sillä ne tehdään täysjyvävehnäjauhoon, niissä on vain pari ruokalusikallista sokeria ja niihin uppoaa muutama porkkana raastettuna.
Kookoksen makua pannareihin saadaan kookoshiutaleista sekä kasvipohjaisesta kookosjuomasta tai kevytkookosmaidosta.
Lettupannulla paistetut pikkupannarit ovat ihanan kuohkeita ja kauniin värisiä. Ne sopii tarjota lämmitetyn vaahterasiirapin kanssa.
Katso ohje Sopasta!
TetraSys Oy.