HJK:n jalkapallomiehet ja KuPSin naiset menestyivät hyvin eurokentillä torstaina. " /> HJK:n jalkapallomiehet ja KuPSin naiset menestyivät hyvin eurokentillä torstaina. " />

YLE

HJK kukisti tanskalaisen Silkeborgin 1-0 (0-0) jalkapallon Eurooppa-liigan karsinnan viimeisen vaiheen avausosassa Helsingin Töölössä.

Ratkaisijaksi nousi HJK:n maalintekijä David Browne, joka laukoi komealla ylänurkkavedolla voitto-osuman 80. minuutilla.

Silkeborg pelasi ottelun lopun vajaalla, kun Andre Calisir sai 68. minuutilla suoran punaisen kortin.

Toinen osaottelu ensi viikon torstaina Tanskassa.

HJK on jo varmistanut paikkansa vähintään Konferenssi-liigan lohkovaiheessa.

KuPS eteni sunnuntain jatkopeliin UCL-alkukarsinnassa

KuPS voitti jalkapallon naisten Mestarien liigan alkukarsintaturnauksessa liettualaisen Gintran maalein 2-0. Kuopiolaisten osumat syntyivät heti ottelun ensimmäisellä puoliajalla.

Maalitili aukesi peliminuutilla 28, kun Nanne Ruuskanen osui Emma Peuhkurisen syötöstä. Seitsemän minuuttia myöhemmin Lavdije Begolli vei kuopiolaiset kahden maalin johtoon, joka säilyi loppuun saakka.

Ensimmäistä kertaa eurokentillä pelaava KuPS etenee Puolassa pelattavan karsintaturnauksen loppuotteluun. KuPS saa finaalissa vastaansa voittajan illalla kello 21 pelattavasta ottelusta Anderlecht-Lodz. Tilanne on avausjaksolla 0-1.

Loppuottelu pelataan sunnuntaina. Karsintaturnauksen voittaja etenee seuraavaan Mestarien liigan karsintavaiheeseen.

vendredi 19 août 2022 00:26:01 Categories: YLE jalkapallo