Salaattiin tulevat kasvikset ehtii grillata sillä välin, kun liha vetäytyy foliokääreessä.
Flank steakistä saa kätevästi leikattua ohuita pieniä siivuja. Kuva: Sami Repo
Grillattu pihvisalaatti täyttää nälkäisimmänkin ruokailijan vatsan takuulla. Se on helppo valmistaa, sillä kastiketta lukuun ottamatta kaikki valmistuu grillissä.
Flank steak on ohut nopeasti kypsyvä pala naudan kuvetta. Se vaatii grillin lämmössä alle 10 minuuttia, jonka jälkeen sen pintaan hierotaan savuinen makusuola ja pala kääräistään folion sisään maustumaan.
Tällä välin ehtii grillata kasvikset napakan kypsiksi.
Grillin lämmössä pehmenevät kesäkurpitsa ja parsakaali. Cosmopolitansalaatti saa kauniit rusketusraidat. Tuoreet retiisit antavat salaatille kaivattua raikkautta ja buffalomozzarella ihanaa pehmeyttä.
Katso ohje Sopasta!
TetraSys Oy.