Salibandyn miesten loppuottelut pelataan Pirkanmaalla.

Classic eteni finaalipeleihin. Arkistokuva

Classic eteni finaalipeleihin. Arkistokuva Kuva: Lehtikuva

Miesten salibandymestaruuden viidellä edellisellä kerralla voittanut tamperelaisseura Classic pelaa jälleen kirkkaimmista mitaleista. Classic kukisti jännittävien vaiheiden jälkeen Turussa TPS:n kuudennessa välieräpelissä rangaistuslaukauskisan jälkeen 5-4, ja eteni finaaleihin voitoin 4-2. Loppuotteluissa Classic kohtaa Nokian KrP:n.

TPS johti ottelua kahden erän jälkeen 4-2, mutta kolmannessa erässä tamperelaisvieraat kavensivat Sami Johanssonin maalilla. TPS näytti kuitenkin vievän sarjan seitsemänteen peliin sekuntien käydessä vähiin pelikellossa, mutta niin vain Eemeli Salin iski tasoituksen. Neljä sekuntia ennen varsinaisen peliajan päätöstä.

Jatkoaika jäi maalittomaksi. Rangaistuslaukauskisassa Classicin maalivahti Lassi Toriseva peitti kaikki TPS:n neljä yritystä, ja Ville Lastikan laukaus ja Mikko Leikkasen yläkulmasijoitus toivat voiton ja finaalipaikan Classicille.

vendredi 15 avril 2022 01:18:00 Categories: Ilta Sanoma Salibandy