Ilta Sanoma

Atletico Madrid venyi vierasvoittoon Old Traffordilla ja eteni Mestarien liigan puolivälieriin.

Atleticon pelaajat juhlivat Renan Lodin voittomaalia.

Atleticon pelaajat juhlivat Renan Lodin voittomaalia. Kuva: REUTERS

Mestarien liigan neljännesvälierä Manchester Unitedin ja Atletico Madridin välillä päättyi espanjalaisten voitonjuhliin yhteismaalein 2-1.

Ensimmäinen osaottelu oli päättynyt Espanjassa lukemiin 1-1.

Avausosan tapaan Manchester United hallitsi Old Traffordilla palloa suurimman osan ajasta, mutta todelliset huippupaikat olivat ottelun alussa molempiin suuntiin kortilla.

Ottelun ensimmäinen kunnon tilaisuus siunautui Manchester Unitedin Anthony Elangalle, jonka lähietäisyyden ohjauksen Atleticon maalivahti Jan Oblak kuitenkin torjui.

Atletico iski voittomaalinsa 40 minuutilla komean hyökkäyksen päätteeksi. Renan Lodi ohitti David de Gean tyylikkäällä puskulla Antoine Griezmannin upeasta keskityksestä.

Manchester Unitedin pelaajat kävivät supertähti Cristiano Ronaldon johdolla kuumana ottelun tuomarille Slavko Vincicille maalin jälkeen. Vincic jätti viheltämättä tilanteen, jossa palloa pitänyt Elanga kaatui Atletico-pelaajan painostamana ennen Lodin osumaan johtanutta hyökkäystä.

Cristiano Ronaldo purnasi tuomarin päätöksestä.

Cristiano Ronaldo purnasi tuomarin päätöksestä. Kuva: PHIL NOBLE

Ronaldosta tuli tiistai-iltana historian eniten minuutteja Mestarien liigassa pelannut jalkapalloilija, mutta muuten 37-vuotiaan portugalilaisen iltapuhde oli kohtuullisen vaisu.

Unitedin pallonhallinta oli myös toisella jaksolla tehotonta. Kotijoukkueen parhaaksi maalipaikaksi jäi Raphael Varanen rangaistuspisteen tuntumasta maalia kohti ohjaama pusku, johon Oblak sai venytettyä kätensä väliin.

Manchester United on yltänyt Mestarien liigassa puolivälieriin vain kerran sitten kauden 2013-2014.

Illan toisessa neljännesvälierässä Benfica yllätti Amsterdamissa Ajaxin maalein 1-0 ja eteni puolivälieriin yhteismaalein 3-2.