Ilta Sanoma

Herola sijoittui kolmanneksi Ramsaussa.

Ilkka Herola sijoittui lauantaina kolmanneksi yhdistetyn maailmancupin kilpailussa Ramsaussa. Sijoitus on hänelle kauden toistaiseksi paras.

Herola jätti loppukirissä taakseen itävaltalaisen Johannes Lamparterin. Herola puristi väkisin hänen edelleen jännittävässä ja äärimmäisen tasaisessa kiritaistelussa. Suomalaisen kolmossija tuli vain 0,1 sekunnin erolla.

Herola joutui lähtemään hiihto-osuudelle sijalta 19. Hänen hyppynsä kantoi HS98-mäessä 87,5 metriä. Herola lähti matkaan minuutin ja 29 sekuntia Jarl Magnus Riiberin jälkeen. Riiber venytti hyppynsä 102 metriin.

Norjalainen piti paikkansa myös hiihto-osuudella ja voitti kilpailun 28 sekunnin kilpailun ennen Saksan Vinzenz Geigeriä. Herola jäi voittajasta 31,9 sekuntia.

Eero Hirvonen sijoittui 17:nneksi. Arttu Mäkiaho oli 26:s.