Ilta Sanoma

Kaapo Kakko oli mukana voittolaukauskisassa, mutta ei onnistunut saamaan kiekkoa maaliin.

Jonathan Marchessault nousi Las Vegasin sankariksi.

Jonathan Marchessault nousi Las Vegasin sankariksi. Kuva: Bruce Bennett/ AFP/ Lehtikuva

Jääkiekon NHL:ssä suomalaishyökkääjä Kaapo Kakon edustama New York Rangers on kaatunut voittolaukauskisan päätteeksi Vegas Golden Knightsille. Golden Knights vei newyorkilaisista 3-2-voiton.

Vegas meni johtoon ensimmäisessä erässä, mutta toisessa erässä suomalaistaustainen Ruotsin Mika Zibanejad vei Rangersin tasoihin. Erän puolivälissä Rangers meni johtoon. Kolmannessa erässä Vegas laukoi tasalukemat.

Kakko oli mukana voittolaukauskisassa, mutta ei onnistunut saamaan kiekkoa maaliin. Kisan ratkaisijaksi nousi kultaisten ritareiden Jonathan Marchessault, joka sai lauottua kiekon Rangersin häkkiin.

Suomalaisten tehostama Dallas Stars ei pystynyt pidättelemään St. Louis Bluesia, joka kaappasi voiton maalein 4-1.

Ensimmäisessä erässä ei heilunut kummankaan joukkueen verkko, mutta toisessa erässä Blues onnistui maalinteossa kahdesti.

Stars pääsi kaventamaan, kun kolmatta erää oli pelattu hieman yli 12 minuuttia, mutta Blues laukoi vielä kaksi maalia.

Ottelussa eniten maaleja teki St. Louisin Vladimir Tarasenko, joka sai kiekon häkkiin kahdesti.

Joukkueiden suomalaiset jäivät pisteittä.

Kasperi Kapasen tähdittämä Pittsburgh Penguins löi Buffalo Sabresin maalein 3-2. Ottelu venyi jatkoajalle, jolla ratkaisijaksi ylsi Penguinsin Jeff Carter.

Pelin avausmaalista vastasi Kapasen ketjukaveri Evan Rodrigues, jonka maali syntyi ensimmäisessä erässä. Penguins pääsi vielä toisen erän alkupuolella 2-0-johtoon, mutta Buffalo tasoitti samassa erässä ja tuli kolmannessa tasoihin.

Kapanen jäi pisteittä kuten myös Buffalon puolustaja Henri Jokiharju.