Ilta Sanoma

Teemu Pukin edustama Norwich kohtasi Manchester Unitedin.

Cristiano Ronaldo tuuletti taas maalia.

Cristiano Ronaldo tuuletti taas maalia. Kuva: AFP

Teemu Pukin edustamalle Norwichille jäi luu käteen jalkapallon Englannin Valioliigan ottelussa Manchester Unitedia vastaan.

Vierasjoukkue Unitedin supertähti Cristiano Ronaldo laukoi 75. minuutilla rangaistuspotkun varmasti sisälle, ja United voitti 1-0.

Norwich painoi pelin toisella puoliajalla vieraiden kenttäpuoliskolle, mutta maalia se ei paikoistaan tehnyt. Pukki oli avauspuoliajalla jokseenkin aneeminen, mutta piristyi selvästi tauon jälkeen. Vajaan tunnin kohdalla Pukki laukoi vihaisesti, mutta hienon ottelun pelannut David de Gea torjui pallon vaivoin maalin yli.

Norwich on kerännyt 16 liigaottelustaan kymmenen pistettä ja on jumbosijalla. Tällä kaudella viisi liigamaalia tehnyt Pukki pelasi koko ottelun.

Sarjakärjessä porskuttavat Manchester City, Liverpool ja Chelsea nappasivat kotivoitot.

Manchester Cityn ottelu Wolverhamptonia vastaan sai avauspuoliajan lisäajalla dramaattisen käänteen, kun vieraiden Raul Jimenez lensi suihkuun.

Jimenez sai keltaisen pysäytettyään Cityn Rodrin etenemisen. Jimenez jäi seisoskelemaan pallon eteen ja pysäytti Cityn vapaapotkuyrityksen. Siitä nousi erotuomari Jonathan Mossilta toinen keltainen ja samalla punainen kortti.

City voitti Raheem Sterlingin 66. minuutin rangaistuspotkumaalilla 1-0. Rangaistuspotkutuomiosta riittää puhuttavaa, sillä pallo näytti osuvan lähinnä Joao Moutinhon kainaloon.

City on sarjakärjessä pisteen erolla Liverpoolin ja kahden pisteen etumatkalla Chelseaan.

Liverpool otti 1-0-voiton Aston Villasta. Liverpoolin pelaajalegenda ja Aston Villan nykyinen päävalmentaja Steven Gerrard palasi samalla entiselle kotistadionilleen.

Ratkaisu nähtiin 67. minuutilla, kun Mohamed Salah laukoi rangaistuspotkun vastustamattomasti maaliin. Osuma oli egyptiläistähdelle jo liigakauden 14:s.

Chelsean ja Leedsin välisessä ottelussa nähtiin peräti kolme rangaistuspotkua, joista Raphinha ampui yhden maalin Leedsille ja Jorginho kaksi Chelsealle. Chelsea voitti 3-2, kun Jorginho viimeisteli päätösnumerot lisäajalla rangaistuspotkusta.

Kotijoukkue Arsenal voitti Southamptonin 3-0 Alexandre Lacazetten, Martin Ödegaardin ja Gabrielin maaleilla.