Ilta Sanoma

Broilerinmaksa sopii mainiosti täyteläiseen pastakastikkeeseen.

Broilerinmaksapastassa maistuvat paahdetut pippurit, parmesaani ja tuore timjami.

Broilerinmaksapastassa maistuvat paahdetut pippurit, parmesaani ja tuore timjami. Kuva: Tuomas Kolehmainen

Broilerinmaksat ovat edullisia ja helppokäyttöisiä, mutta niiden valmistus ruoaksi on monelle yhä vierasta.

Maksoja myydään kaupassa pakastettuna, joten ennen ruoanlaittoa ne saavat sulaa huoneenlämmössä noin tunnin ajan. Tämän jälkeen ne kannattaa irrotella toisistaan ja valuttaa lautasella huolellisesti talouspaperin päällä.

Koska broilerinmaksat ovat kooltaan pieniä, niiden paistamiseen riittää kuumalla pannulla noin minuutti molemmin puolin.

Tämän yksinkertaisen pastan reseptillä pääsee hyvin broilerinmaksojen makuun. Helppo pasta saa makunsa cacio e pepen tapaan pannulla sellaisenaan paahdetuista rouhituista pippureista. Täyteläinen kastike syntyy puolestaan pastan keitinvedestä ja kermasta.

Katso ohje Soppa365:stä!

Ilta Sanoma
mercredi 8 décembre 2021 12:38:00 Categories: Ajankohtaista Ilta Sanoma

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.