Ilta Sanoma

Rapeat mäiskyruusukaalit ja mehevä uunifeta sopivat toisilleen kuin nakutettu.

Pehmeäksi paahtunut feta maistuu tällä kertaa ruusukaalien seurassa.

Pehmeäksi paahtunut feta maistuu tällä kertaa ruusukaalien seurassa. Kuva: Ninna Lindström

Mehevät ruusukaalit ja feta sopivat mainiosti paahdettavaksi samalla pellillä. Tämä herkku kannattaa pitää mielessä odottamassa sitä hetkeä, kun kaipaat pientä suolaista tarjottavaa tai helppoa alkuruokaa.

Jos olet joskus kokeillut keitettyjä, lytättyinä paahdettuja perunoita, oheinen ruusukaaliohje voi vaikuttaa mukavan tutulta. Ruusukaalit keitetään ensin suolavedessä napakan pehmeiksi, minkä jälkeen kaalit lytätään keittiöpyyhkeen avulla.

Lyttäyksen ansioista kaalit saavat uunissa maksimaalisen määrän koukuttavan rapeaa pintaa.

Samalle pellille voi laittaa paahtumaan kokonaisen fetapalan. Uunin pehmentämä feta ja raikas basilika-tahinikastike toimivat loistavana lisukkeena kullanruskeille ruusukaaleille. Voit dippailla rapeita ruusukaaleja pehmeään fetaan tai koota aineksia suoraan lautaselle.

Katso ohje Soppa365:stä!

Ilta Sanoma
mercredi 1 décembre 2021 14:58:00 Categories: Ajankohtaista Ilta Sanoma

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.