KooKoo jatkaa liigakärkenä.

Jussi Ahokkaan TPS hukkasi saumansa nousta SM-liigan kärkeen. Arkistokuva.

Jussi Ahokkaan TPS hukkasi saumansa nousta SM-liigan kärkeen. Arkistokuva. Kuva: KARI MANKONEN

Typerällä tavalla se tyssäsi.

TPS hallitsi SM-liigan kärkiottelua KooKoota vastaan läpi kolmannen erän, haki kavennusta, mutta kiri katkesi nolosti.

Kun turkulaisten maalivahti Andrei Karejev luisteli pois tolppien välistä, kuudes kenttäpelaaja syöksyi jäälle ennen aikojaan. Linjatuomari näki räikeän rikkeen heti. Tulos: kaksi minuuttia väärästä vaihdosta.

Tästä ei TPS enää toipunut, vaan KooKoo teki vielä yhden tyhjiin ja haki arvokkaan voiton maalein 4-1.

KooKoo karkasi jo avauserässä kahden maalin johtoon Aleksi Ainalin ja Kasperi Ojantakasen osumilla.

Ojantakasen maali syntyi alivoimalla läpiajosta, kun TPS:n konkaripakki Ville Lajunen antoi huolimattoman poikkisyötön keskialueella.

Elmeri Eronen toi TPS:n maalin päähän toisessa erässä, mutta tämän lähemmäksi Jussi Ahokkaan joukkue ei torstai-iltana päässyt.

Kesken Tepsin päätöserän hallinnan Teemu Rautiainen piiskasi KooKoon kolmannen maalin, joka livahti hieman helposti Karejevin hanskan kautta sisään.

KoOKoo nousi 47 pisteeseen ja jatkaa liigan kärjessä, joskin takana kyttäävät Kärpät, TPS ja Ilves ovat pelanneet vähemmän otteluita.

jeudi 25 novembre 2021 23:20:00 Categories: Ilta Sanoma SM-liiga