Sport Content

KooKoo kaatoi TPS:n SM-liigan huippuottelussa - jatkaa sarjan kärjessä

Sport Content - logo Sport Content 25.11.2021 21:24:27 Sport Content

SM-liigasyksyn sensaatio KooKoo jatkoi Turussa hyviä otteitaan ja nappasi 4-1-vierasvoiton.

KooKoo löi alkutahdit voitolle jo avauserässä, kun se meni 2-0-johtoon.

KooKoon avausmaali syntyi ajassa 07.49. Teemu Rautiainen tarjoili upeasti maalin eteen ja Aleksi Ainali vei KooKoon johtoon. 2-0-osuma syntyi erän lopulla. Ville Lajunen antoi pahan harhasyötön ja Kasperi Ojantakanen karkasi alivoimalla maalintekoon.

Toisen erän alussa TPS tuli maalin päähän. Ruben Rafkin laukoi siniviivalta 1-2.

Lopullinen niitti syntyi kolmannessa erässä ja ajassa 54.42, kun Teemu Rautiainen viimeisteli 3-1. Loppunumerot 4-1 tyhjiin iski Kimi Koivisto.

KooKoo nousi 47 pisteeseen ja johtaa edelleen sarjaa. TPS on kolmantena 43 pisteellä.

SM-liiga jatkuu heti huomenna kuudella ottelulla. Huippuotteluna nähdään HIFK-Kärpät.

jeudi 25 novembre 2021 23:24:27 Categories: Sport Content