Jääkiekkoliiga NHL:ssä Mikael Granlund ja Juuse Saros avittivat Nashvillen voittoon. Mikko Rantanen iski Coloradolle tärkeän 5-5-tasoituksen päät" /> Jääkiekkoliiga NHL:ssä Mikael Granlund ja Juuse Saros avittivat Nashvillen voittoon. Mikko Rantanen iski Coloradolle tärkeän 5-5-tasoituksen päät" />

YLE

Mikael Granlund nousi jääkiekkoliiga NHL:ssä suomalaisten pistepörssin kärkeen, kun Nashville Predators voitti Anaheim Ducksin maalein 3-2.

Granlund vei joukkueensa toisessa erässä 2- 1-johtoon ylivoimalla. Granlund on ollut alkukauden aikana huippuvireessä, sillä pisteitä on kertynyt kaikkiaan 4+15=19.

Granlundin maalin jälkeen Jamie Drysdale toi kolmannessa erässä Anaheimin tasoihin, mutta Jakov Trenin iski lopulta voiton Nashvillelle.

Nashvillen maalilla Juuse Saros torjui ottelussa kaikkiaan 29 kertaa. Saros on torjunut kiekkoja alkukauden aikana 91,9 prosentin varmuudella.

Rantanen iski pelin tasoihin

Mikko Rantanen iski Coloradolle tärkeän tasoitusmaalin kolmannessa erässä, kun joukkue voitti Ottawa Senatorsista maalein 7-5.

Rantanen iski ottelun 5-5-tasoituksen ylivoimalla. Myöhemmin Colorado pääsi juhlimaan makoisaa voittoa, kun Alex Newhook vei Coloradon johtoon vain puolitoista minuuttia ennen päätössummeria.

Ottawan Lassi Thomson oli jo saada uransa avausmaalin NHL:ssä avauserässä, mutta osuma kirjattiin myöhemmin Zach Sanfordille. Sandford oli ottelun hahmo, sillä hän iski hattutempun Senatorsille.

Mikkolalle kauden ensimmäinen

Maalin yön NHL-kierrokselta sai myös puolustaja Niko Mikkola, kun St. Louis Blues otti kotivoiton Vegas Golden Knightsista 5-2.

Mikkola iski St. Louisille viidennen osuman päätöserässä. Osuma oli Mikkolalle kauden ensimmäinen.