Connor LaCouvee aloitti uransa SM-liigassa parhaalla mahdollisella tavalla.

Connor LaCouvee Laval Rocketin maalilla 2019.

Connor LaCouvee Laval Rocketin maalilla 2019. Kuva: Zuma / MVPhotos

Jääkiekon SM-liigassa pelattiin keskiviikkona kaksi ottelua. Lappeenrannassa loisti KalPan tuore hankinta Connor LaCouvee. Kanadalaismaalivahti torjui kaikki isäntäjoukkueen laukauksen, kun KalPa haki puhtaan 3-0-vierasvoiton.

LaCouvee pelasi alkukauden Bratislava Capitalsin riveissä. Seuraa kohtasi marraskuussa kaksi tragediaa. Ensin kuoli joukkueen 24-vuotias hyökkääjä Boris Sadecky ja vain paria päivää myöhemmin seuran varatoimitusjohtaja Dusan Pasek Jr.

Lue lisää: 24-vuotias jääkiekkoilija kuoli täysin yllättäen - SaiPaan siirtynyt pelaaja kertaa hyytäviä hetkiä: "Hänen silmistään näki"

Capitals jättäytyi tapahtumien jälkeen pois monikansallisesta ICHL:stä. Toinen seurassa kauden aloittanut pelaaja, Marc-Olivier Roy, debytoi SaiPan paidassa samassa ottelussa.

KalPan toinen sankari oli Tuomas Vartiainen kahdella maalilla.

Vaasassa Kärpät löi Sportin 3-1. Ratkaisevat osumat syntyivät vasta ottelun viime minuuteilla. Casey Wellman siirsi Kärpät johtoon ajassa 54.25, ja Ludwig Byström iski viimeisellä minuutilla sinettiosuman tyhjiin.

mercredi 17 novembre 2021 22:52:00 Categories: Ilta Sanoma SM-liiga