Wolfsburg otti G-lohkossa ensimmäisen voittonsa.

Hakim Ziyech oli Chelsean ratkaisija Malmössä.

Hakim Ziyech oli Chelsean ratkaisija Malmössä. Kuva: Carl Recine/ Reuters

Jalkapallon miesten Mestarien liigan illan varhaisotteluissa ottivat voitot Chelsea ja Wolfsburg. Lontoolainen Chelsea kukisti H-lohkossa vieraissa Malmön 1-0 ja G-lohkossa kotijoukkue Wolfsburg voitti Salzburgin 2-1.

Malmön suomalaispuolustaja Niklas Moisander oli vaihdossa koko ottelun. Ruotsalaisjoukkue on hävinnyt kaikki neljä otteluaan yhteismaalein 0-12.

Chelsea hallitsi neljännen kierroksen ottelua Malmössä selvästi. Esimerkiksi Chelsean espanjalaispuolustajalla Marcos Alonsolla oli avauspuoliajalla hyvä tekopaikka.

Maalinteossa onnistui toisella puoliajalla 56. minuutilla Chelsean marokkolainen keskikenttäpelaaja Hakim Ziyech. Hänen oli helppo laukoa pallo maaliin Callum Hudson-Odoin vapauttavasta syötöstä.

Voitto oli kaikissa kilpailuissa lontoolaiselle Chelsealle jo seitsemäs peräkkäin. Se hallitsi vierasotteluaan Malmössä vastaansanomattomasti, sillä pallonhallintaprosentit menivät Euroopan jalkapalloliitto Uefan verkkosivujen mukaan Chelsealle 66-34.

G-lohkossa Wolfsburg siirtyi Salzburgia vastaan 1-0-johtoon kolmannella peliminuutilla puolustaja Ridle Bakun tekemällä maalilla. Myös Salzburgin 30. minuutin 1-1-tasoitus oli puolustajan viimeistelemä, kun Maximilian Wöber laukoi vapaapotkun ohi Wolfsburg-vahti Koen Casteelsin.

Lohkossa ensimmäisen voittonsa ottaneen Wolfsburgin sankariksi nousi toisella puoliajalla hyökkääjä Lukas Nmecha, joka laukoi 60. minuutilla kotijoukkueen 2-1-voittomaalin.

Tappiostaan huolimatta Salzburg johtaa yhä G-lohkoa.

mercredi 3 novembre 2021 00:12:00 Categories: Ilta Sanoma Urheilu