Ilta Sanoma

Juuri nyt

Julkaistu:

Jalkapallo
Liechtenstein ja Armenia pelasivat 1-1-tasapelin, Italia varmisti kisalippunsa.
Liechtenstein tarjoili shokkihoitoa Armenialle jalkapallon miesten EM-karsinnoissa. Samalla piskuisen ruhtinaskunnan maajoukkue avusti osaltaan Suomea EM-unelman tavoittelemisessa.

Liechtenstein jätti kotikentällään Armenian yllättäen 1-1-tasatulokseen.

Armenian meni ottelussa johtoon Tigran Barseghyanin 19. peliminuutin osumalla. Isännät kuitenkin taistelivat pelin tasoihin toisella jaksolla. Sankarina oli Yanik Frick 72. minuutilla.

Voitolla Armenia olisi noussut karsintalohko J:ssä tasapisteisiin Suomen kanssa. Nyt se on kahden pisteen päässä kun ottelukierroksia on vielä kolme jäljellä.

Suomi ja Armenia kohtaavat tiistaina Turussa. Suomi on lohkossa kakkosena ja kiinni EM-paikassa 12 pisteellä. Armenia ja Bosnia ja Hertsegovina väijyvät kymmenessä pisteessä.

Armenia-ottelun jälkeen Suomella on kuluvissa EM-karsinnoissa jäljellä vielä kotiottelu Liechtensteinia ja vierasottelu Kreikkaa vastaan.

Toinen J-lohkon EM-paikoista varmistui jo lauantaina, sillä lohkoykkönen Italia voitti kotonaan Kreikan. 2-0-voitossa maalit iskivät rangaistuspotkusta osunut Jorginho ja Federico Bernardeschi.

Suomen osalta lauantai oli synkkä, sillä tuloksena oli tyly 1-4-tappio Bosnia ja Hertsegovinalle.
Ilta Sanoma
13. lokakuuta 2019 2:38:29 Categories: Huuhkajat Ilta Sanoma Logotyp för Hus & Hem

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.