Ilta Sanoma

Juuri nyt

Julkaistu:

Huuhkajat
Markku Kanerva myönsi, että Bosnia ansaitsi voittonsa.
Zenican illasta tuli suomalaisittain murheellinen, kun Bosnia tylytti Suomen miesten jalkapallomaajoukkuetta EM-karsinnoissa lukemin 4-1.

Suomi oli läpi ottelun vastaantulija, eikä paremmasta joukkueesta jäänyt epäselvyyttä.

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva myönsi Viasatin haastattelussa, että Bosnia ansaitsi voittonsa.

-?Vastustaja pelasi hyvin ja toisaalta me emme päässeet omalle tasollemme. Sellaiset yksinkertaiset asiat kuin kaksinkamppailupelaaminen ja syöttöjen laatu, me olimme niissä kuin askeleen jäljessä aika pitkälle. Siitä se lähti. Se on ihan sama millä taktiikalla pelataan, jos olemme perusasioissa jäljessä, Kanerva kommentoi.

Suomen iltaa synkensi entisestään toppari Paulus Arajuuren loukkaantuminen. Puolustaja satutti polvensa heti alkuminuuteilla, mutta hänet otettiin vaihtoon vasta puolen tunnin pelin kohdalla.

Kanervan mukaan Arajuuren vamman vakavuus selviää lähipäivinä. Viasatilla kysyttiin, miksei puolustajaa otettu vaihtoon aiemmin.

-?Näissä katsotaan aina sitä, mikä pelaajan tuntemus on. Pelaaja viime kädessä tekee sen päätöksen. Ymmärrän hänen sisunsa, että hän (Arajuuri) haluaa olla kentällä hinnalla millä hyvänsä, Kanerva sanoi.

-?En tiedä onko se (vamma) millään lailla pahentunut. Tähän ratkaisuun nyt päädyttiin, ja toivotaan, ettei mistään vakavasta ole kyse.


Vaikka Bosnia oli selvästi parempi joukkue, Suomelle jäi myös pikkaisen jossiteltavaa. Kotijoukkueen 2-0-maali syntyi rangaistuspotkusta, joka vihellettiin Pyry Soirin käsivirheestä. Hidastukset kuitenkin näyttivät, että pallo osui Soiria rintaan.

Kanerva harmitteli tilannetta, mutta toisti, että Bosnia ansaitsi voittonsa.

Tylystä tappiosta huolimatta paikka EM-lopputurnaukseen on yhä Suomen omissa käsissä. Voitto tiistaina Armeniasta veisi taas lähelle unelman toteutumista.
Ilta Sanoma
13. lokakuuta 2019 0:49:13 Categories: Huuhkajat Ilta Sanoma L'Obs

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.