Ilta Sanoma

Julkaistu:

lentopallo
VaLePa voitti Ettan 3-1
Tämän vuoden huhtikuussa VaLePa voitti kolmannen miesten lentopalloliigan mestaruutensa peräkkäin, kun joukkue voitti Oulussa Ettan 3-2 ja mestaruuden voitoin 4-0.

Lauantaina puoli vuotta myöhemmin VaLePa oli parempi erin 3-1 ja nousi liigakärkeen yhdessä Hurrikaanin kanssa. Joukkueessa oli rutinoituneita onnistujia, heistä Niko Suihkonen oli nyt tehokkain 22 pisteellä. Hakkurina aloittanut Aaro Nikula teki 13 pistettä.

Ettan aloituksessa ei ollut ainuttakaan samaa pelaajaa kuin huhtikuussa. Valmentaja Olli Kuoksalla riittääkin savottaa rakentaa uusi menestyjä. Etta jatkaa yhä ilman voittoja.

-?Meillä oli hyvä alku, mutta kolmannesta erästä alkaen Etta paransi selvästi hyökkäyspeliään ja jouduimme tiukoille, sanoi VaLePan päävalmentaja Janne Kangaskokko.

VaLePa matkasi yöksi Kuopioon ja kohtaa sunnuntaina Hurmoksen Joensuussa, ottelu on sille kolmas neljässä päivässä.

Savo Volley nousi voittoon Loimusta

Raision Loimu voitti kaksi erää Varkaudessa Savo Volleytä vastaan, mutta tauon jälkeen Jukka Tuovisen valmentama Savo Volley löysi lääkkeet ja nousi 3-2-kotivoittoon.

-?Alussa Loimu käytti paremmin paikkansa kuin me. Mutta nousu voittoon oli hieno. Peliä kehitetään koko ajan ja tällainen kasvattaa itseluottamusta, Tuovinen sanoi.

Olli-Pekka Ojansivu teki Savolle 25 pistettä, Miro Määttänen ja Antti Siltala tukivat 22 pisteellä. Loimun hakkuri Windson Ferreira teki 25 ja yleispelaaja Tamir Hersko 20 pistettä.

-?Ferreiran iskutyyli tuotti torjunnalle paljon ongelmia etenkin ajoituksessa, Tuovinen myönsi.

Loimulla oli päätöserässä kolme ottelupalloa, mutta Ojansivu ja Siltala selvittivät niistä kaksi. Lopulta Siltala sinetöi torjuntapisteellä kotivoiton.
Ilta Sanoma
13. lokakuuta 2019 0:20:36 Categories: Ilta Sanoma Lentopallo Logotyp för Reuters

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.