Ilta Sanoma

Juuri nyt

Julkaistu:

Huuhkajat
Joel Pohjanpalo oli Huuhkajien valopilkku synkässä Bosnia-tappiossa.
Bosnia-Suomi 4-1

Kärkimies Joel Pohjanpalo tuli Zenicassa kentälle puoliajan jälkeen. Hän esiintyi pirteästi ja kruunasi paluunsa maajoukkueeseen tekemällä Suomen kavennusmaalin 79. peliminuutilla.

Pohjanpalo oli terävänä irtopallossa ja laukoi läheltä yläriman kautta verkkoon. Edellisen kerran Pohjanpalo, 25, oli pelannut virallisessa ottelussa maaliskuussa 2018 ja edellisestä harjoituspelistäkin on pitkä aika. Hän myönsi, että maali tuntui hyvältä pitkän tauon jälkeen, mutta tappio harmitti.

-?Totta kai se osoittaa, että olen tehnyt jotain oikein sillä ajalla, kun olen ollut loukkaantuneena. Mutta 4-1-turpaan, eipä paljon hymyilytä tässä, Pohjanpalo sanoi Viasatin kentänlaitahaastattelussa.
Pohjanpalon tieltä Pyry Soiri jäi pukukoppiin ja avausjakson kärjessä pelannut Jasse Tuominen siirtyi Soirin paikalle vasemmalle laidalle. Tehtävä ei ollut helppo.

-?Bosnia kontrolloi peliä aika hyvin ja sai nopeasti kolmannen maalin sellaisesta fifty-fifty -tilanteesta. Pallo lenteli vähän sinne sun tänne. Hyökkääjänä on totta kai hankala tulla sisälle tuollaisessa tilanteessa.

-?Yritin parhaani ja kahdeksan kuukauden jälkeen oli ihan kiva pelata, mutta pakko sanoa, että tasoero oli aika iso ja sen huomasi kentälläkin. Kyllä pitää paljon tehdä töitä, jos tuolla tasolla aiotaan pelata, Pohjanpalo sanoi.
Suomi voitti kesäkuussa kotiottelussaan Bosnian jatkaa yhä J-lohkon kakkosena. Suomella on 12 pistettä, Bosnialla 10.

-?Nyt ollaan totta kai iloisia ensimmäisestä 2-0-voitosta, ja mitään ei kuitenkaan ole vielä hävitty. Nyt lähdetään keskittymään Armenia-peliin tiistaina. Kaatamalla ne kaikki on taas erittäin hyvin.
Ilta Sanoma
13. lokakuuta 2019 0:28:57 Categories: Huuhkajat Ilta Sanoma Logotyp för TT Nyhetsbyrån

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.