Päivän Lehti

Lapualla pelanneelle 10 miljoonaa euroa - Loton kymppikerhossa on ollut vasta yksi jäsen

Päivän Lehti - logo Päivän Lehti 14/07/2019 16:20:16 Päivän Lehti
Miljoonat tuonut lottorivi oli pelattu Hietalan Kioskilla Lapualla. © Kuva VeikkausMiljoonat tuonut lottorivi oli pelattu Hietalan Kioskilla Lapualla.

RAHAPELIT Kymmenen miljoonan euron potti löysi voittajan lauantain lottoarvonnassa kierroksella 28/2019. Voitto meni Lapualla pelanneelle onnekkaalle.

Miljoonat tuonut lottorivi oli pelattu Hietalan Kioskilla. Voittaja ei ollut käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hänen tulee lunastaa voittonsa Veikkauksen pääkonttorilta Helsingistä.

Kymmenen miljoonaa on ollut Lotossa tarjolla tätä ennen kymmenen kertaa, mutta ainoastaan kerran on tullut vain yksi täysosuma. Voitto jaettiin muulloin useamman lottoajan kesken, kunnes viime maaliskuun lopussa oli seitsemättä kertaa tarjolla tasan 10 miljoonan euron potti. Tällä kertaa tärppäsi nettipelaajalle Kempeleestä.

Voittaja ei antanut voittohaastattelua, joten voidaan vain kuvitella, mitä hän tuumii. Jos ja kun Lapualla lotonnut voitti päävoiton yksin, yksi Suomen pienimmistä kerhoista sai toisen jäsenen.

Suomessa pelattavista rahapeleistä Loton lisäksi vain Eurojackpotissa on voitettu 10 miljoonan euron voitto. Se on pienin mahdollinen potti kansainvälisessä pelissä. Toukokuussa 2015 summan voittanut espoolainen nettipelaaja ei myöskään antanut voittajahaastattelua Veikkaukselle.

Ensi viikolla Lotossa on jaossa 1,2 miljoonan euron potti.

Lue myös: Lottovoittajat kokoontuivat salaiseen tapaamiseen - "Montako Mersua sinulla on?"

14. heinäkuuta 2019 19:20:16 Categories: King Päivän Lehti

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.