Helppo ja maukas nuudelisalaatti valmistuu nopealla ja yksinkertaisella ohjeella. Nuudelisalaatti on esimerkiksi hyvä lounas tai kevyt illallinen, jonka valmistamisessa ei mene kuin noin 15 minuuttia.
Nuudelisalaattia voi tuunata makunsa mukaan ja lisätä haluamiaan vihanneksia, salaattikastiketta tai mausteita. Nuudelisalaatti voidaan tarjoilla joko kylmänä tai lämpimänä.
Ainekset:
1 pkt nuudeleita
1 paprika
1 rs kirsikkatomaatteja
0,5 punasipulia
1 kevätsipuli
0,5 kurkkua
suolaamattomia cashew pähkinöitä
0,5 raastettua porkkanaa
Ohje:
1. Keitä nuudelit ja valuta.
2. Pilko tomaatit ja kurkku, hienonna punasipuli ja kevätsipuli, raasta porkkana ja pilko pähkinät.
3. Yhdistä kaikki ainekset.
4. Voit lisätä mukaan lorauksen nuudeleiden keittoliemeä.
Vinkki! Voit halutessasi lisätä mukaan esimerkiksi lorauksen salaattikastiketta tai pilkottua fetaa.
Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Henkilön Around The Green Plate (@aroundthegreenplate) jakama julkaisu
Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Henkilön Herkuttaret (@herkuttaret) jakama julkaisu
Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Henkilön Jim Lim (@restaurantjimlim) jakama julkaisu
Artikkeli Maittava ja helppo nuudelisalaatti lounaaksi tällä ohjeella: kokeile! julkaistiin ensimmäisen kerran sivustolla Uutisankka.com.