Monipuolinen ja todella helppo juustokastike sopii esimerkiksi pastaruokien, perunalaatikon tai vaikka lohikiusauksen lisukkeeksi. Juustokastike on helppo valmistaa, siinä on makua ja sitä voi halutessaan maustaa lisää, jolloin kastikkeeseen saa lisää potkua.
Alla olemme jakaneet todella helpon juustokastikkeen ohjeen, jota seuraamalla onnistut takuulla. Tämä juustokastike sopii monipuolisesti eri ruokien kanssa nautittavaksi.
Ainekset:
1 rkl voita
2 rkl vehnäjauhoja
4 dl maitoa
1,5 dl haluamaasi juustoa raastettuna
suolaa
valkopippuria
(valkosipulijauhetta, chiliä, cayennea maun lisäämiseksi)
Ohje:
1. Sulata voi kattilassa ja lisää jauhot. Sekoita huolellisesti.
2. Lisää hitaasti kylmä maito samalla sekoittaen.
3. Kiehauta kastike ja käännä levy miedommalle lämmölle. Anna hautua muutamia minuutteja.
4. Lisää mukaan mausteet ja juustoraaste. Sekoita.
Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Henkilön Ella Ristkari-Pohjalainen (@kaviaarista_arkeen) jakama julkaisu
Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Käyttäjän @satu_on_tarina jakama julkaisu
Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Henkilön Jukolan Juusto (@jukolanjuusto) jakama julkaisu
Artikkeli Monipuolinen juustokastike pastalle ja perunoille: tässä helppo ohje! julkaistiin ensimmäisen kerran sivustolla Uutisankka.com.