Suklaamousse on helppo ja herkullinen jälkiruoka, jonka valmistamisessa ei kauaa nokka tuhise. Siihen tarvitaan vain kaksi ainesta ja valmistuksessa menee noin vartti. Suklaamousse voidaan nauttia jälkkärinä sinällään esimerkiksi marjojen tai kermavaahdon kera tai sitä voidaan käyttää esimerkiksi kakkujen koristelemiseen.
Suklaamousse on niin helppo valmistaa, että myös aloittelijat onnistuvat helposti. Alla olemme jakaneet helppoakin helpomman suklaamoussen ohjeen, jota seuraamalla valmistat maittavan jälkkärin.
Ainekset:
1 pkt (3,3 dl) kermaa
175 g suklaata (esim. taloussuklaata tai Fazeria)
Ohje:
1. Kuumenna desi kermaa ja paloiteltu suklaa kattilassa. Jatka kuumentamista, kunnes suklaa sulaa.
2. Ota kattila hellalta ja anna seoksen jäähtyä.
3. Vatkaa loppu kerma vaahdoksi ja sekoita mukaan suklaaseos.
4. Voit halutessasi taitella mukaan suklaarouhetta.
Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Henkilön Events by Stefanie C. (@_eventspirit) jakama julkaisu
Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Henkilön Misha_baking (@misha_baking) jakama julkaisu
Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Henkilön Juhi (@food_fit_saga) jakama julkaisu
Artikkeli Superhelppo suklaamousse syntyy kahdesta raaka-aineesta: katso ohje! julkaistiin ensimmäisen kerran sivustolla Uutisankka.com.