Riisikakku on terveellinen välipala, jonka voi tarjoilla erilaisten päällysteiden ja lisukkeiden kanssa. Riisikakut ovat monille tuttu herkku kaupan hyllyltä, mutta riisikakku voidaan valmistaa myös kotona.
Ihan samanlaisia niistä ei tule kuin kaupan rapeista riisikakuista, mutta nämäkin riisikakut voi tarjoilla haluamansa päällisen kanssa.
Ainekset:
3 dl kypsää riisiä
1 rkl perunajauhoja
1 kananmuna
valkopippuria
suolaa
Ohje:
1. Kun riisit on keitetty, lisää mukaan kananmuna, mausteet ja perunajauhot.
2. Paista joko pannulla voissa molemmin puolin tai jaa riisitaikina muffinipellin vuokiin ja laita uuniin 175 asteeseen paistumaan noin 10-15 minuutiksi.
Riisikakut voi tarjoilla esimerkiksi lohen, avokadon tai kanan kanssa.
Vinkki! Voit halutessasi lisätä riisitaikinan joukkoon silputtuja kasviksia ja juureksia.
Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Henkilön SANNA-MAIJA AALTO | VALMENTAJA (@sannamaijaaalto) jakama julkaisu
Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Henkilön Minka (@minkavi) jakama julkaisu
Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Käyttäjän @_matkaparempaanoloon_ jakama julkaisu
Artikkeli Helppo riisikakku ohje: valmista kotona terveelliset riisikakut julkaistiin ensimmäisen kerran sivustolla Uutisankka.com.