Helppo ja herkullinen kanaviillokki on monen suomalaisen herkkuruoka. Sen valmistamiseen ei tarvita keittiömestarin taitoja, vaan aloittelijatkin valmistavat kanaviillokin nopeasti. Tämän ruoan valmistamisessa menee yhteensä vain noin 20 minuuttia.
Alla olemme jakaneet yksinkertaisen kanaviillokin ohjeen, jota seuraamalla valmistat kanaviillokin myös kiireen keskellä. Maittava kanaviillokki maistuu esimerkiksi riisin ja salaatin kanssa.
Ainekset:
300 g broileria
1 rkl juoksevaa margariinia
3 tl currya
2 dl kanalientä
2 dl ruokakermaa
Ohje:
1. Suikaloi broileri leikkaamalla tai repimällä.
2. Paista pannulla broileri kypsäksi.
3. Kuumenna rasva erillisellä pannulla ja lisää curry. Anna kuullottua hetki.
4. Lisää kana, kanaliemi ja ruokakerma.
5. Kuumenna hetki miedolla lämmöllä.
6. Valmista.
Tarjoile kanaviillokki riisin ja salaatin kanssa.
Vinkki! Riisit kannattaa laittaa kiehumaan jo aloittaessasi broilerin suikaloinnin.
Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Henkilön Kazuto Chiba (@screamgang14) jakama julkaisu
Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Henkilön Anselmi (@lippisanni) jakama julkaisu
Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Henkilön lapsiperheen_lautasella (@soppakauhanverran) jakama julkaisu
Artikkeli Helppo ja herkullinen kanaviillokki: tällä ohjeella maittava ateria julkaistiin ensimmäisen kerran sivustolla Uutisankka.com.