Suussa sulava suklaapiirakka on monelle maittava ja herkullinen jälkkäri, jonka valmistaminen onnistuu myös aloittelijoilta. Se on sekä arkeen että juhlaan sopiva jälkiruoka, joka suorastaan saa makunystyrät hyppimään innosta.
Alla olemme jakaneet helpon suklaapiirakan ohjeen. Tätä ohjetta seuraamalla onnistut.
Ainekset pohjaan:
2 kananmunaa
3 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
2 tl vanilliinisokeria
2 dl maitoa
150 g leivontamargariinia
5 dl vehnäjauhoja
3 rkl kaakaojauhetta
Kuorrutus:
4 rkl kylmää kahvia
50-60 g leivontamargariinia
3 rkl kaakaojauhetta
3,5 dl tomusokeria
2 tl vanilliinisokeria
Ohje:
1. Vatkaa munat ja sokeri keskenään vaahdoksi.
2. Lisää mukaan sulatettu rasva ja sekoita.
3. Lisää mukaan kuivat aineet jauhoja lukuun ottamatta. Sekoita.
4. Lisää pikkuhiljaa jauhoja ja maitoa vuoron perään.
5. Levitä taikina pellille.
6. Paista 200 asteessa noin 25-30 minuuttia.
Valmista kuorrutus, kun suklaapiirakka on uunissa.
1. Sulata rasva ja lisää se kylmän kahvin joukkoon.
2. Laita mukaan kaakaojauhe ja vanilliini- sekä tomusokeri.
3. Sekoita.
4. Kun pohja on jäähtynyt, kaada kuorrutus pohjan päälle ja levitä tasaiseksi.
Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Henkilön Emma baking leivonta (@emmasofiacake) jakama julkaisu
Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Henkilön Sokeripilviä | Hannah (@sokeripilvia) jakama julkaisu
Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Henkilön Sofia Tuomenvirta (@sofiamltuomenvirta) jakama julkaisu
Artikkeli Suussa sulava suklaapiirakka on monen suosikkijälkkäri: helppo ohje! julkaistiin ensimmäisen kerran sivustolla Uutisankka.com.