NHL Suomi

Florida teki historiallisen tempun! Vegasille kirvelevä tappio Stanley Cup -finaaleissa

NHL Suomi - logo NHL Suomi 09.06.2023 09:24:03 Toimitus

Viime yönä Florida Panthers kaatoi Vegas Golden Knightsin Stanley Cup -finaaleissa maalein 3-2. Voitto tuli ensimmäisessä jatkoerässä.

Samalla Florida teki historiallisen tempun. Kyseessä oli seuran ensimmäinen voitto Stanley Cup -finaaleissa koskaan.

Vegasille tappio oli erityisen kirvelevä. Vielä reilut kaksi minuuttia ennen kolmannen erän loppua Vegas oli 2-1 johdossa. 2-2 tasoitusmaali oli Matthew Tkachukin käsialaa. Hän ronkki Aaron Ekbladin viivalaukauksesta tulleen irtokiekon lähietäisyydeltä sisään.

Jatkoajalla ratkaisua ei tarvinnut odottaa kauaa. Carter Verhaeghe laukoi kiekon siniviivan tuntumasta sisään, kun jatkoerää oli pelattu reilut neljä minuuttia.

Vegas johtaa finaalisarjaa voitoin 2-1.

vendredi 9 juin 2023 12:24:03 Categories: NHL Suomi