Kesäinen raparperihillo sopii nautittavaksi monessa eri muodossa. Sen voi laittaa esimerkiksi lettujen tai kakkujen väliin ja se maistuu kaikille. Sokerin avulla muutoin kirpeästä raparperista tulee herkullinen hillo, jonka voit käyttää heti tai pakastaa.
Alla olemme jakaneet superhelpon ohjeen raparperihillon valmistamiseen. Nopealla ja helpolla ohjeella myös aloittelijat valmistavat raparperihillon.
Ainekset:
2 l pilkottuja raparperipaloja
0,5 dl vettä
2 dl hillosokeria
Ohje:
1. Laita raparperipalat ja vesi yhdessä kattilaan ja kuumenna.
2. Muista sekoittaa samalla, ettei hillo pala pohjaan.
3. Jatka miedolla lämmöllä keittämistä, kunnes raparpereista on tullut pehmeitä.
4. Lisää mukaan sokeri ja keitä pari minuuttia.
5. Jäähdytä hillo ja tarjoile heti tai pakasta.
Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Henkilön Dansukker Suomi (@dansukkersuomi) jakama julkaisu
Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Henkilön Jenna | Leivonta | Ruoka (@jenna.tapola) jakama julkaisu
Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Henkilön ~ 𝒥?𝓃𝓃𝒶 (@jenriikka) jakama julkaisu
Artikkeli Superhelppo raparperihillo: tällä ohjeella valmistat hillot tulevaa käyttöä varten julkaistiin ensimmäisen kerran sivustolla Uutisankka.com.