Juustokakut ovat helppoja kakkuja, joiden valmistamiseen ei tarvita uunia. Mansikka valkosuklaa juustokakku on jälkkäripöydän timantti ja se on monille maistuva kakku.
Alla olemme jakaneet helpon mansikka valkosuklaa juustokakun ohjeen. Tätä seuraamalla onnistut!
Ainekset pohjaan:
300 g digestivekeksejä
150 g voita
Ensimmäinen täyte:
3,5 dl vispikermaa
200 g tuorejuustoa
100 g valkosuklaata
1,5 tl vaniljasokeria
1 dl sokeria
0,5 dl tomusokeria
6 liivatelehteä
0,5 dl kuumaa vettä
Päällinen:
3 dl mansikkasosetta
3 liivatelehteä
0,5 dl kuumaa vettä
Ohje:
1. Sulata voi kattilassa ja murskaa keksit sekaan. Sekoita ja painele seos irtovuokapohjaan. Laita pohja jääkaappiin.
2. Liota 6 liivatelehteä kylmässä vedessä.
3. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää sokerit.
4. Sulata valkosuklaa.
5. Lisää tuorejuusto ja sulatettu valkosuklaa kerman ja sokerin sekaan.
6. Kuumenna vesi ja lisää 3 liivatelehteä.
7. Lisää liivate-vesiseos kermaseokseen ja sekoita.
8. Lisää kermaseos keksipohjan päälle irtovuokaan ja tasoita.
9. Soseuta mansikat.
10. Kuumenna vesi ja lisää kulhoon puolet vedestä ja liivatelehdet. Sekoita.
11. Lisää mansikkasose.
12. Lisää mansikkaliivateseos kakun päälle ja anna hyytyä yön yli.
Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Käyttäjän @kermaunelmia jakama julkaisu
Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Henkilön Linda Ingelin (@lindaingelin) jakama julkaisu
Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Käyttäjän @kakkuja_ja_sukkia jakama julkaisu
Artikkeli Mansikka valkosuklaa juustokakku jälkkäripöytään tällä ohjeella julkaistiin ensimmäisen kerran sivustolla Uutisankka.com.