Futisfani.com

Bayern Müncheniin odotettavissa suuria muutoksia? - Maalivahtiosasto menossa uusiksi

Futisfani.com - logo Futisfani.com 27.05.2023 12:32:11 Antti Makkonen
Bayern Munchen

Bayern Münchenin maalivahti, Yann Sommer, saattaa jättää seuran vain puolikkaan kauden jälkeen. Manuel Neuerin lähestyvä paluu painaa vastuuta janoavan Sommerin mieltä, jonka perässä on lähteiden mukaan useampi eurooppalaisseura.

Bundesliigan mahtiseura Bayern München sai karmeita uutisia joulukuussa, kun joukkueen ykkösmaalivahti, Manuel Neuer, mursi jalkansa.

Laskettelureissulla tapahtunut onnettomuus tarkoitti sitä, että Bayernin oli hankittava Saksan maajoukkuevahdille mitat täyttävä korvaaja nopealla aikataululla.

Valinta kohdistui Borussia Mönchengladbachia edustaneeseen Yann Sommeriin, joka siirtyi Bayerniin tammikuussa kaksi ja puolivuotisella sopimuksella.

Bundesliigan mestaruus on tällä hetkellä menossa pitkän tauon jälkeen Borussia Dortmundille, joka johtaa sarjaa kahden pisteen erolla Bayerniin ennen viimeistä kierrosta.

Neuerin loukkaantumisella ei voida selittää Bayernin mestaruuden mahdollista lipeämistä, mutta sitä on pidetty ensimmäisenä tikariniskuna.

Sommer on esiintynyt mukiinmenevästi joukkueen tolppien välissä ja pitänyt maalinsa puhtaana kahdeksan kertaa 28 pelaamassaan ottelussa.

Sveitsiläisen ei kuitenkaan uskota pystyvän haastamaan Neueria ensi kaudella ykkösmaalivahdin asemasta, jonka myötä hänen pestinsä Bayernissä saattaa jäädä lyhyeksi.

Ainakin AS Monaco, Villarreal, Valencia ja Leicester City ovat kiinnostuneita Sommerin palveluksista.

Lähde: Goal.com

Artikkeli Bayern Müncheniin odotettavissa suuria muutoksia? - Maalivahtiosasto menossa uusiksi julkaistiin ensimmäisen kerran sivustolla Futisfani.com.

samedi 27 mai 2023 15:32:11 Categories: Futisfani.com

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.