NHL Suomi

Carolina Hurricanes tekemässä jättihankinnan NHL:n kesämarkkinoilta? "Heillä ei ole ollut sellaista Brind'Amourin aikana"

NHL Suomi - logo NHL Suomi 27.05.2023 11:02:08 Toimitus

Carolina Hurricanesin hyökkäysosasto saattaa kokea suuria muutoksia kesän pelaajamarkkinoilla, arvioi Daily Faceoffin toimittaja Matt Larkin.

Toimittaja otsikoi artikkelinsa ytimekkäästi: "Hurricanesin on hankittava supertähti - maksoi mitä maksoi". Larkin iskee tiskiin varsin pätevät perustelut.

- Rod Brind'Amourin (tasaiseen peluutukseen perustuvaa) tyyliä on pidetty vahvuutena, mutta sen heikkoudet tulivat esille konferenssifinaaleissa: Canesilla ei ole dominoivaa pelaajaa, joka voi kääntää joukkueelle voittoja. Tämä korostuu varsinkin hyökkäyspäässä, Larkin tykittää ja lataa perään muutaman numeraalisen faktan:

- Viimeisen viiden kauden aikana joukkueessa ei ole ollut yhtään 40 maalin miestä, yhtään 90 tehopisteen pelaajaa tai ainuttakaan pelaajaa, joka olisi sijoittunut maalipörssissä viidentoista parhaan joukkoon, Larkin luettelee.

- Voidaan sanoa, että heillä ei ole ollut supertähteä koko Brind'Amourin valmennuspestin aikana, Larkin näkee.

Viimeisin pistepörssin top 10:een yltänyt Canes-peluri on Eric Staal kaudelta 2012-13. Staal on myös ainoa Hurricanesin pelaaja, joka on rikkonut 100 pisteen rajan tällä vuosituhannella (2005-06).

Konferenssifinaaleissa jatkosta pudonneen Hurricanesin GM Don Waddellilla onkin edessään isojen päätösten kesä. Laittaako seurapomo jonkin nuorista lupauksistaan lihoiksi hankkiakseen hyökkäykseen supertähtitason tulivoimaa siirtomarkkinoilta?

Lue myös: NHL-toimittaja: Tällainen on Patrick Kanen seuraava sopimus - palkkaan jättimäinen pudotus

samedi 27 mai 2023 14:02:08 Categories: NHL Suomi

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.