Kanapiirakka on maittava suolainen ateria tai naposteltava esimerkiksi juhliin. Sen valmistaminen on hieman työlästä, mutta kaiken vaivan arvoista.
Alla olemme jakaneet helpon kanapiirakan ohjeen, jota seuraamalla onnistut aina.
Ainekset:
150 g margariinia
4 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 dl mozzarella juustoraastetta
1 dl vettä
Täytteet:
2 tomaattia
1 prk ananaspaloja
purjoa
300-400 g maustamatonta kanaa
100 g fetaa
5 dl ruokakermaa
2 kananmunaa
currya, pippurisekoitusta
Ohje:
1. Paloittele rasva kulhoon ja lisää kuivat aineet ja juustoraaste.
2. Nypi taikina sormin.
3. Lisää vesi ja sekoita.
4. Nosta jääkaappiin 10 minuutiksi.
5. Pilko tomaatit ja purjot ja lisää joukkoon feta ja ananakset.
6. Lisää kananmunat ja ruokakerma.
7. Levitä pohjataikina uunipellille tai isoon piirakkavuokaan ja paista sitä uunissa 225 asteessa noin 12 minuuttia.
8. Nosta hetkeksi jäähtymään.
9. Paista kana ja lisää muiden täytteiden sekaan. Lisää samalla mausteita.
10. Lisää täytteet piirakan päälle ja paista uunissa vielä 200 asteessa noin 40 minuuttia.
Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Henkilön PURE TASTE baby | Anniina (@puretastebaby) jakama julkaisu
Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Henkilön Marikan leivontapalvelu (@marikanleivontapalvelu) jakama julkaisu
Artikkeli Maittava kanapiirakka on herkullinen ateria - tässä resepti! julkaistiin ensimmäisen kerran sivustolla Uutisankka.com.