Sport Content

Harri Heliövaara komeasti finaaliin brittiparinsa kanssa - Grand Slam-voittajat lauluun

Sport Content - logo Sport Content 20.05.2023 06:01:51 Sport Content

Turnauksen kärkisijoitetut Heliövaara ja Glasspool siirtyivät heti ottelun alkuvaiheilla syötönmurron turvin johtoon. Grand Slam-voittajat Herbert ja Mahut kuitenkin tasoittivat tilanteen nopeasti ja erässä edettiin tasatahtia.

Ratkaiseva murto nähtiin suomalais-brittiläis parin toimesta erän kahdennessatoista pelissä ja erä kirjattiin 7-5. Toisen erän alussa parit vaihtoivat syötönmurtoja ensimmäisen erän tapaan. Lopulta kuitenkin Heliövaara/Glasspool karkasi johtoon ja erävoittoon viiden peräkkäisen pelin turvin. Toisen erän loppulukemat kirjattiin 6-3.

Aiemmin viikolla Heliövaara ja Glasspool olivat napanneet tililleen kaksi otteluvoittoa. Avauskierroksella saksalaiset Constantin Frantzen ja Hendrik Jebens taipuivat lukemin 6-3, 5-7, 10-2. Puolivälierissä puolestaan pari voitti Jeremy Chardyn ja Albano Olivettin lukemin 7-5, 6-4.

Loppuottelussa Heliövaara ja Glasspool kohtaavat kolmanneksi sijoitetut Sadio Doumbian ja Fabien Reboulin. Ranskalaiset kaatoivat puolivälierissä niin ikään turnauksessa pelanneen Patrik Niklas-Salmisen ja Bart Stevensin. Loppuottelu on ohjelmassa lauantaina.

Lähde: Tennisliitto

samedi 20 mai 2023 09:01:51 Categories: Sport Content