Sport Content

Konkari tykitti upean maalin - Inter Milan riehui pelin selväksi nopeasti Mestarien liigassa

Sport Content - logo Sport Content 11.05.2023 04:01:52 Sport Content

Inter tuli San Siron humuun myrskyisästi sisään ja voitti lopulta 2-0.

Ottelu ratkesi jo heti alussa. Pelin 8. minuutilla Hakan Calhanoglu antoi hyvän kulmapotkun ja 37-vuotias konkarikärki Edin Dzeko jatkoi pallon upeasti ilmasta verkkoon puolivolleylla.

Vain hetki tästä ja numerot olivat jo 2-0. Tällä kertaa Henrikh Mkhitaryan sai liian paljon tilaa ja laukoi numeroiksi jo 2-0.

AC Milan oli etenkin ottelun alussa täysin tuuliajolla ja se saattoi maksaa sille jo jatkopaikan. Numerot olisivat voineet olla rumemmatkin avausjakson jälkeen, mutta VAR otti avausjaksolla Interiltä pilkun pois.

Toisella jaksolla ottelu hieman tasoittui, mutta Milanin kiri jäi käytännössä täysin olemattomaksi. Ottelupari ratkeaa viikon päästä tiistaina.

Otteluparin voittaja kohtaa Mestarien liigan finaalissa joko Real Madridin tai Manchester Cityn. Jättiläisten ensimmäinen kohtaaminen päättyi 1-1-tasapeliin tiistaina.

jeudi 11 mai 2023 07:01:52 Categories: Sport Content