Sport Content

Nyt pedataan todella herkullista suomalaiskohtaamista - Carolina survaisi kaasun pohjaan

Sport Content - logo Sport Content 10.05.2023 10:02:19 Sport Content

Carolina haki pudotuspelien toisen kierroksen neljännessä ottelussa vakuuttavan 6-1 (1-1, 5-0, 0-0) -vierasvoiton New Jersey Devilsistä.

Carolina painoi kaasun pohjaan toisessa erässä, jossa se iski viisi maalia. Neljä niistä tehtailtiin 5.20 minuutin sisään. Devilsin tolppien välissä ollut Vitek Vanecek sai tehdä siinä vaiheessa tilaa Akira Schmidille.

Jack Hughes vei isännät johtoon ajassa 1.55, mutta sen jälkeen mentiin Carolinan tahdissa. Martin Necas tasoitti ajassa 17.40 ja sivalsi ottelun voittomaalin, kun toista erää oli pelattu reilut seitsemän minuuttia.

Vieraiden muista maaleista pitivät huolen Brett Pesce, Jesper Fast, Brent Burns ja Jordan Martinook, joka tehtaili tehot 1+3.

Jesperi Kotkaniemi kuittasi syöttöpisteen Burnsin ajassa 32.46 viimeistelemään 5-1 -maaliin. Carolinan Sebastian Aho ja New Jerseyn Erik Haula jäivät ottelussa pisteittä.

Carolina pelasi 11 hyökkääjällä ja Jesse Puljujärven paikka oli katsomossa. Sairastumisen takia edellisestä ottelusta poissa ollut Carolinan maalivahti Antti Raanta oli yhä sivussa.

Carolinan ja New Jerseyn seuraava ottelu pelataan Suomen aikaa varhain perjantaina Raleigh'ssa.

mercredi 10 mai 2023 13:02:19 Categories: Sport Content