STT

Las Vegas toipui Edmontonin pikamaalista ja karkasi selvään voittoon

STT - logo STT 09.05.2023 10:02:08 STT
Vegas Golden Knights voitti Edmonton Oilersin vieraissa ja siirtyi ottelusarjassa 2-1-johtoon. Kuvassa Vegasin Zach Whitecloud joukkuekavereineen. LEHTIKUVA/AFP

Jääkiekon NHL:ssä Vegas Golden Knights on voittanut Edmonton Oilersin vieraissa maalein 5-1. Las Vegas siirtyi ottelusarjassa 2-1-johtoon.

Edmontonin Warren Foegele vei joukkueensa johtoon vajaan kolmen minuutin pelin jälkeen. Las Vegas toipui takaiskusta nopeasti, ja Jonathan Marchessault tasoitti vajaat kaksi minuuttia myöhemmin tilanteeksi 1-1. Sen jälkeen Las Vegas teki vielä neljä maalia lisää.

Las Vegasin tehopelaajia olivat pisteet 1+2 tehnyt Jack Eichel ja kaksi maalia viimeistellyt Marchessault.

Las Vegas koki ottelussa takaiskun, kun maalivahti Laurent Brossoit jouduttiin vaihtamaan pois maalilta avauserässä. Brossoit'n tilalle tolppien väliin tuli Adam Hill, joka ei päästänyt maaliakaan.

Las Vegas kertoi Twitterissä ykkösmaalivahtinsa saaneen alavartalovamman. Sen tarkemmin hänen tilanteestaan ei hiiskuttu. Joukkueen pelaajaryhmään kuuluu lisäksi kokenut Jonathan Quick, joka liittyi joukkueeseen siirtorajan sulkeutumisen kynnyksellä.

mardi 9 mai 2023 13:02:08 Categories: STT