Jos jääkaapissa pyörii ylimääräistä kermaa, sen voi helposti hyötykäyttää valmistamalla kuivakakun kermalla. Kuivakakku sopii hyvin esimerkiksi kahvipöytään ja sen valmistaminen ei voisi enää helpompaa olla. Tarvitset vain muutamat ainekset ja muutaman minuutin aikaa. Kuivakakku kermalla valmistuu vajaassa tunnissa.
Alla olemme jakaneet yksinkertaisen ohjeen, jonka avulla onnistut aina.
Ainekset:
2 dl hapanta kermaa
2 dl sokeria
2 kananmunaa
4 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
1 tl vaniljasokeria
Ohje:
1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
2. Lisää muut aineet ja sekoita.
3. Voitele kakkuvuoka huolellisesti. Paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.
Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Henkilön Tuula Nieminen (@tuulanieminen4) jakama julkaisu
Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Henkilön Pirjo (@kinkkujuustopiilotati) jakama julkaisu
Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Henkilön Sari Spåra | Sweet Food O'Mine (@sweetfoodomine) jakama julkaisu
Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
Henkilön MY FOREST DIARY (@my_forestdiary) jakama julkaisu
Artikkeli Kuivakakku kermalla: helppo tapa käyttää ylimääräinen kerma julkaistiin ensimmäisen kerran sivustolla Uutisankka.com.