Ilta Sanoma

Hajamielinen päivä luvassa, kalat! Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

Kuva: Shutterstock

Olet parhaimmillasi, kun saat puolustaa jotain tärkeäksi kokemaasi asiaa tai osallistua älyllisesti haastavaan keskusteluun. Tuo siis ajatuksesi julki.

Sinulta vaaditaan nyt kärsivällisyyttä. Älä heitä hanskoja tiskiin kokemasi pettymyksen vuoksi. Käsittele asia, opi siitä, mitä voit, ja yritä uudelleen.

Saat helposti ajatuksesi kuuluviin ja tukea niille. Jokin uusi hanke lähtee hienosti lentoon. Ihmissuhderintamallakin puhaltavat lempeät tuulet.

Onnetar suosii varsinkin rakkaudessa, joten suunnittele jotain mukavaa tekemistä rakkaasi kanssa tai tee aloite tutustuaksesi kiinnostavaan henkilöön.

Olet hajamielinen, joten kannattaa valita vain muutama asia, joiden hoitamiseen keskityt täysillä. Jätä loput odottamaan otollisempaa ajankohtaa.

Olet tavallista ärhäkämpi ja reagoit vahvasti, jos tunnet olosi nurkkaan ahdistetuksi tai painostetuksi. Älä kuumene liikaa, ettet menetä uskottavuuttasi.

Jokin mainio tilaisuus vaatii nopeita toimia, mikäli mielit saada sen hyödynnettyä. Asia, henkilö tai tapahtuma menneisyydestä nousee uudestaan esiin.

Saat nyt myönteistä huomiota, joka kohdistuu joko persoonaasi tai kykyihisi. Ota ihailu kursailematta vastaan ja paistattele häpeilemättä sen hehkussa.

Tee jotain sellaista, jota olet pitkään suunnitellut mutta jostain syystä jättänyt tekemättä. Saat potkua, inspiraatiota ja uutta sisältöä elämääsi.

Hienot puheet ja suuret lupaukset saavat sinut nyt ehkä taipumaan johonkin, johon et normaalisti suostuisi. Rohkeus palkitaan, ja lopputulos yllättää.

Jokin vanha asia, kiinnostuksen kohde tai tuttavuus muistuttaa olemassaolostaan. Pohdi avoimesti, vieläkö sillä olisi kenties sinulle jotakin annettavaa.

Jokin asia junnaa, mutta kiukuttelu tai hoputtaminen eivät vie sitä yhtään eteenpäin. Ei siis auta muu kuin alistua siihen, että joudut odottelemaan.

Ilta Sanoma
mardi 1 novembre 2022 03:30:00 Categories: Horoskooppi Ilta Sanoma

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.