Ilta Sanoma

Mauro Icardin suhdesoppa on sakea.

Mauro Icardin yksityiselämässä riittää taas käänteitä.

Mauro Icardin yksityiselämässä riittää taas käänteitä. Kuva: Gonzalo Fuentes / Reuters

Argentiinalainen jalkapalloilija Mauro Icardi, 29, on lehtitietojen mukaan jälleen uuden parisuhdekohun keskellä. Nyt Icardin kerrotaan lentäneen Turkista Argentiinaan ex-vaimonsa uudesta tempauksesta tuohtuneena.

New York Postin mukaan Icardille oli liikaa kuva, jossa hyökkääjätähden ex-vaimo Wanda Nara, 35, suutelee argentiinalaisräppäri L-Gantea.

Icardi ja Nara menivät naimisiin vuonna 2014 ja erosivat tänä syksynä. Nara esiintyy intiimisti uuden rakkaansa musiikkivideolla.

- Hän (Nara) tekee käytöksellään itsensä naurunalaiseksi koko maailman edessä. Totuus on, että en aio tukea tällaista, Icardin kerrotaan puuskahtaneen Instagramissa.

Argentiinalaisen radioasema Mitren mukaan Icardi haluaisi ex-pariskunnan palaavan takaisin yhteen ja hän lähti hakemaan ex-vaimoaan takaisin Turkkiin. Mitren mukaan Icardi pyrki Argentiinassa Naran hotelliin, mutta turvamiehet epäsivät futarin aikeet.

Mustasukkaisuusdraama ei ole parille uusi asia, sillä tulinen ja sekava rakkaustarina alkoi kolmiodraamasta: Nara petti kumppaniaan Maxi Lopezia Icardin kanssa lomamatkalla. Jalkapalloilijat pelasivat tuolloin samassa joukkueessa.

Sittemmin Icardi ja Nara ovat eronneet ja palanneet yhteen lukuisia kertoja. Vuosi sitten kerrottiin, että Icardilla olisi ollut salasuhde argentiinalaisen mallin kanssa. Nara palkkasi tuolloin yksityisetsivän jäljittämään Icardin viestejä, ja jalkapallotähti jäi kiinni pettämisestä.

Nara syytti Icardia perheen tuhoamisesta. Lopez puolestaan kommentoi asiaa ivallisesti Instagramissa.

- Uskotko karmaan? Lopez kysyi.

Murtunut Icardi jäi sivuun Paris Saint-Germainin toiminnasta henkilökohtaisiin syihin vedoten, ja pari palasi taas yhteen. Syyskuussa Icardi ja Nara vahvistivat molemmat parin hakevan eroa ja Nara lähti Argentiinaan hoitamaan paperiasioita.

Footballtodayn mukaan lopullinen ero tapahtui näyttävästi, kun parin Italian Como-järvellä sijaitsevan talon irtaimisto sytytettiin bensa avulla tuleen. Lehtitietojen mukaan naapurit soittivat paikalle palokunnan estääkseen parin pähkähullun idean.

Naralla on sormensa pelissä myös Icardin jalkapallouralla, sillä hän toimi aiemmin miehensä pelaaja-agenttina. Nara junaili Icardin asioita miehen pelatessa italialaisessa Interissä. Hän oli mukana järjestämässä siirtoa PSG:hen 2019.

Mauro Icardia hymyilytti kauden avausmaalin jälkeen.

Mauro Icardia hymyilytti kauden avausmaalin jälkeen. Kuva: Seskimphoto / ZUMA

Pariisissa kohuissa ryvettynyt ja Kylian Mbappen, Lionel Messin ja Neymarin varjoon jäänyt Icardi lähti täksi kaudeksi lainaan Turkkiin. Galatasarayn paidassa on syntynyt tällä kaudella yksi maali.

Espanjalaisen Marcan mukaan Nara vaatii miljoonan euron korvausta Icardin lainasiirron järjestämisestä. Icardi puolestaan väittää, ettei Galatasarayn pidä maksaa kyseistä summaa Naralle, koska jalkapalloilija on antanut ex-vaimolleen potkut.

Icardin ja Naran parisuhteen tila on jälleen vallan auki. Parilla on kaksi yhteistä lasta, ja muutama päivä sitten Icardi julkaisi perheen yhteispotretin tyttären 6-vuotissynttäreiltä.

Ilta Sanoma
lundi 31 octobre 2022 22:30:00 Categories: Ilta Sanoma Jalkapallo

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.