Ilta Sanoma

Poliisin mukaan Terno Antero Lindgren oli jättänyt palaamatta vankilaan syyskuussa. Poliisi pyysi reilu kuukausi sitten yleisöltä havaintoja miehen liikkeistä.

Useista törkeistä petoksista niin sanotuissa valepoliisijutuissa tuomittu Terno Antero Lindgren on saatu kiinni, uutisoi Iltalehti.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jan Sormunen kertoo Iltalehdelle, että Lindgren jäi kiinni Vantaalta perjantaina 21. lokakuuta. Poliisi etsintäkuulutti miehen 22. syyskuuta.

- Jäljille päästiin poliisin omien tutkimusten kautta, Sormunen kommentoi Iltalehden mukaan.

Poliisin mukaan Lindgren oli jättänyt palaamatta vankilaan syyskuussa. Poliisi epäili, että mies saattaisi syyllistyä uusiin petosrikoksiin pakonsa aikana. Poliisi julkaisi Lindgrenin valokuvan ja varoitti, että miehen aiemmissa rikoksissa uhreina olivat olleet iäkkäät ihmiset.

Poliisi pyysi tuolloin myös yleisöltä havaintoja Lindgrenin olinpaikasta. Hänen epäiltiin oleskelevan mahdollisesti Ruotsissa Tukholman alueella tai Suomessa.

Ilta-Sanomat uutisoi elokuussa vuonna 2020, miten Lindgren oli tuomittu kahden vuoden ehdottomaan vankeuteen. Hän oli soittanut ikäihmisille esiintyen poliisina, ja sai huijattua näiltä verkkopankkitunnukset ja pankkikortin. Rikokset olivat tapahtuneet vuonna 2017.

Lue lisää: "Valepoliisi Hytönen" huijasi 90-vuotiaalta oululaisnaiselta yli 100 000 euroa

Kaleva puolestaan kertoi syyskuun alussa Lindgrenin tänä vuonna saamasta kahden vuoden ja kahdeksan kuukauden ehdottomasta vankeustuomiosta, jonka hän oli saanut vastaavantyyppisistä rikoksista.

Ilta Sanoma
lundi 31 octobre 2022 22:09:00 Categories: Ilta Sanoma Kotimaa

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.