Ilta Sanoma

Ensitreffit alttarilla 2.0 poikkeaa tutusta rakkausrealitysta.

Ensitreffit alttarilla 2.0 on uusi versio tutusta rakkausrealitysta.

Ensitreffit alttarilla 2.0 on uusi versio tutusta rakkausrealitysta. Kuva: Valtteri Kantanen / MTV

MTV:n tiedotteen mukaan tuttu ja suosittu rakkausreality Ensitreffit alttarilla saa toisen version Ensitreffit alttarilla 2.0, jossa on kokonaan uusi rakenne ja uudet asiantuntijat.

MTV Katsomossa 28. marraskuuta alkavassa Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa uusien asiantuntijoiden, Essi Vauraksen ja Heikki Harjun valitsemat parit kohtaavat ensimmäisen kerran alttarilla, josta he pääsevät aloittamaan intensiiviset yhdessäolon kuukaudet.

Pariskunnat asuvat samassa talossa omissa asunnoissaan ja tapaavat toisensa säännöllisesti yhteisillallisilla ja asiantuntijoiden vetämillä rakkauskorjaamoilla.

Ennen lopullista valaseremoniaa ja päätöstä yhdessäolosta kaikki joutuvat kohtaamaan tunteensa ja kipupisteensä.

Kauden aikana parit joutuvat asiantuntijoiden vetämillä rakkauskorjaamoilla pohtimaan suhteensa tilannetta, ja kuinka jatkaa eteenpäin. Tiedotteen mukana uudessa ohjelmassa on tiedossa käänteitä ja draamaa.

Heikki Harju on parisuhdevalmentaja, ratkaisuvalmentaja ja motivaatio-strategisti.

Harju on toiminut valmennustyön parissa jo yli 15 vuoden ajan, joista viimeiset 10 vuotta parisuhdevalmentajana. Hän järjestää esimerkiksi erilaisia parisuhdeviikonloppuja, joista saa ratkaisuja ja työkaluja erilaisten parisuhdeongelmien ratkomiseen.

- Ensitreffit alttarilla 2.0 on ohjelma, joka haastaa osallistujat oppimaan ja kokemaan uutta samalla tarjoten katsojalle samaistuttavia hetkiä ja oivalluksia, Harju kertoo MTV:n tiedotteessa.

Heikki Harju ja Essi Varjus ovat Ensitreffit alttarilla 2.0 asiantuntijat.

Heikki Harju ja Essi Varjus ovat Ensitreffit alttarilla 2.0 asiantuntijat. Kuva: Valtteri Kantanen

Seksuaaliterapeutti Essi Vauras työskentelee Helsingissä.

Pohjakoulutukseltaan hän on filosofian maisteri ja valmistunut Sexpolta seksuaaliterapeutiksi. Varjus uskoo aitoon kohtaamiseen ja ratkaisujen löytämiseen yhdessä. Työskentelyssään hän on tiedotteen mukaan empaattinen, mutta lempeän haastava.

- Ensitreffit alttarilla 2.0 on ohjelma, joka herättää toivon mukaan paljon ajatuksia myös kotikatsomossa. Omalla työskentelylläni haluan antaa pieniä täkyjä, joihin katsojakin voi tarttua ja pohtia omia ihmissuhteitaan, toiveitaan ja haaveitaan sekä avata keskustelua oman kumppanin kanssa, Varjus kertoo.

- Asiantuntijana haluan tarjota pareille myötäelämistä ja kuulevat korvat, mutta myös hieman haastamista ja uusia näkökulmia, hän jatkaa

Uuden ohjelman osallistujat julkistetaan 7. marraskuuta alkavalla viikolla. Sarja alkaa kahden jakson viikkotahdilla 28. marraskuuta Katsomossa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Ilta Sanoma
lundi 31 octobre 2022 17:03:00 Categories: Ilta Sanoma Viihde

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.