Ilta Sanoma

Susanna Tapani pelaa ringeten MM-kotikisoissa marraskuun alussa.

Susanna Tapani vaihtaa lajia - ainakin hetkeksi.

Susanna Tapani vaihtaa lajia - ainakin hetkeksi. Kuva: AFP / Lehtikuva

Kapteeni Jenni Hiirikoski johtaa joukot jäälle, mutta muuten Suomen naisten jääkiekkomaajoukkue pelaa marraskuussa rajusti uudistetulla joukkueella, kun sitä vertaa elo-syyskuun taitteessa MM-kilpailuissa nähtyyn. Joukkue julkaistiin maanantaina Helsingissä.

Maalivahti Emilia Kyrkkö, puolustaja Ada Eronen, puolustaja Adalmiina Makkonen, puolustaja Siiri Yrjölä ja hyökkääjä Anni Montonen debytoivat naisten maajoukkueessa. Esimerkiksi puolustaja Rosa Lindstedt ja hyökkääjä Sara Säkkinen palaavat maajoukkueeseen.

Naisleijonat sukelsi Tanskassa pelatuissa MM-kilpailuissa kuudenneksi ja putosi B-tasolohkoon. Kisoissa riitti kuohuntaa, kun tähtihyökkääjä Susanna Tapani piipahti kesken kaiken Suomessa ystävänsä häissä.

Kisajoukkueen maalivahti Meeri Räisänen lisäsi kierroksia, tahattomasti tai tahallaan, kun hän onnitteli isäänsä syntymäpäivän johdosta Twitterissä.

Luukkuvahti Räisänen ei ollut syntymäpäivillä. Twiitin saattoi tulkita piikiksi Tapanille ja maajoukkueen johdolle.

Ringeten MM-kotikisoissa marraskuun alussa pelaava Tapani ja Räisänen eivät ole mukana Suomen marraskuun kotiturnauksen joukkueessa.

Suomi kohtaa 8.-12. marraskuuta Heinolassa, Turussa ja Vantaalla pelattavassa turnauksessa Sveitsin, Ruotsin, Saksan ja Tshekin.

Ilta Sanoma
lundi 31 octobre 2022 16:08:00 Categories: Ilta Sanoma Urheilu

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.