Ilta Sanoma

Brittinyrkkeilijän kuopuksen elämä oli vaakalaudalla.

Tyson Furylla on takana vaikea vuosi.

Tyson Furylla on takana vaikea vuosi. Kuva: Ian Hodgson / PA Images / MVPhotos

Raskaan sarjan maailmanmestari Tyson Fury avaa marraskuussa ilmestyvässä kirjassaan elämänsä vaikeimpia hetkiä, kertoo The Sun.

Niitä riitti elokuussa 2021, kun nyrkkeilytähden vastasyntynyt Athena-tytär kärsi vakavista sydänongelmista. Samaan aikaan Fury yritti valmistautua lokakuiseen maailmanmestaruusotteluunsa, jossa vastaan asettui yhdysvaltalaisiskijä Deontay Wilder.

Gloves Off -nimeä kantavasta kirjasta selviää, että pienen Athenan sydän oli pysähtyä ensimmäisen kerran jo heti tämän syntymän jälkeen. Pulssi onnistuttiin kuitenkin tasaamaan, ja tyttö jäi sairaalaan tarkkailtavaksi.

Kun Furyn ja tämän vaimon Paris Furyn kuopus oli sairaanhoitajien huomassa, nyrkkeilytähti vietti päivänsä sairaalan läheisyydessä sijaitsevassa väliaikaisasumuksessa.

Lopulta Athenan vointi koheni hieman ja Fury saattoi hengähtää.

Tyson ja Paris Fury ovat olleet naimisissa vuodesta 2008. Kuva on otettu huhtikuussa 2022.

Tyson ja Paris Fury ovat olleet naimisissa vuodesta 2008. Kuva on otettu huhtikuussa 2022. Kuva: Jamie McPhilimey 507643 / News Licensing / MVPhotos

Pian miehen puhelin kuitenkin soi. Langan päässä oli Paris Fury, joka oli juuri sillä hetkellä sairaalassa pienokaisen kanssa. Tyson Fury muistelee kirjassaan vaimonsa kuulostaneen äärimmäisen järkyttyneeltä.

- Vauva on kuollut, vauva on kuollut... Paris Fury hoki puhelimessa miehelleen.

Paniikki valtasi Tyson Furyn. Hän ryntäsi oikopäätä sairaalaan vaimonsa tueksi. Perillä selvisi, että Athenan sydän oli jälleen pysähtynyt.

Ihmeen kaupalla lääkärit pystyivät kuitenkin pelastamaan tytön ja tuomaan hänet takaisin elävien kirjoihin. Tämän jälkeen Athena vietti sairaalassa vielä kolme viikkoa. Koko tuon ajan Tyson Fury pysytteli lähellä tytärtään ja vietti öitään lastensairaalan lattialla.

Athena on Tyson ja Paris Furyn kuudesta lapsesta nuorin.

Viime syksynä nyrkkeilysuuruuden isä John Fury kertoi poikansa kunnon romahtaneen noiden kriittisten viikkojen aikana.

- Sanoin, että hänen täytyy tehdä jonkinlaista treeniä eikä vain istua sairaalassa. Käydään lenkillä, siitä tulee parempi olo, vanhempi Fury kertoi sanoneensa pojalleen.

Lue lisää: Tyson Furyn isältä karu paljastus - näin surkeassa kunnossa nyrkkeilyjätti oli vain viikkoja ennen suurottelua

Vaikeista kuukausista huolimatta Tyson Fury onnistui lyömään Deontay Wilderin Nevadassa pidetyssä jättiottelussa lokakuussa 2021.

Ilta Sanoma
lundi 31 octobre 2022 11:59:00 Categories: Ilta Sanoma Nyrkkeily

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS

Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.18818 - Firebird 5.0 Initial LI-T6.3.0.40

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.